Linda pislink door kritiek die haar mede bewoners hebben over haar gemaakte eten

Linda pislink door kritiek die haar mede bewoners hebben over haar gemaakte eten

Weet je hoe het eten wat wij vanavond gemaakt hebben benoemd wordt? Voedselbank eten zegt Linda vol verbazing tegen Madilia. Echt stank voor dank. Ik kap er mee, ik ga helemaal niet meer koken, de tyfus echt voegt Linda er boos aan toe. Madilia veert op en vraagt wie dit gezegd heeft. Volgens Linda heel veel mensen, er is in de badkamer over gesproken en iedereen wist ervan. Ik weet in ieder geval wie het voor het eten gezegd heeft, namelijk Noah.  Ik ben blij als hij maandag eindelijk opgerot is vervolgd ze fel. Ook Cemal heeft tegen haar gezegd dat hij soep geen avondmaaltijd vindt. Het zijn een stel ondankbare honden die zelf geen poot uitsteken gaat Linda verder. Linda raast nog even door en is echt heel erg boos, Madilia probeert haar te kalmeren. Maar dit lijkt nog niet echt te lukken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Else at 13:38

  De klagers moeten dan zelf binnen een bepaald budget maar koken voor de hele groep! Afbrekende kritiek geven en zelf niets doen, zich als bij moeder en vader thuis eten laten voorzetten, is ál te makkelijk!
  Sowieso goed om dat per toerbeurt van een week of zo te laten wisselen. Dan komt ieder er achter dat het niet meevalt om iedereen tevreden te stellen én er komen andere recepten boven als iedereen het moet doen. Mislukt of gelukt.

 2. anneke at 12:13

  Linda moet alleen voor haar en Madilia koken ,
  Als de andere het beter kinnen moeten ze dat doen.
  Ik zie net dat Linda en Madilia de keuken aan het schoonmaken zijn.
  En wat doen de rest die maken alles weer smerig.
  En laten alles zo achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *