Fay vraagt Senna hoe hij Utopia ervaart

Fay vraagt Senna hoe hij Utopia ervaart

Potentiële bewoner Senna besluit afgelopen avond bij zijn mede bewoners te gaan zitten die in het kasteel zitten. Fay vraagt hoe de sfeer net was aan de eettafel. Senna laat weten dat er veel gezeik is over de sushi bestelling. Echt roept Fay verbaasd uit. Ze kan niet geloven dat het daar nog steeds over gaat. En begint snel over een ander onderwerp en vraagt hoe hij het tot nu toe vindt in Utopia. Ik ben hier nu drie dagen en er wordt wel van een mug een olifant gemaakt antwoordt Senna. Fay vraagt vervolgens of zijn voorspelling is uitgekomen met wie hij dacht dat hij het het minst kon vinden. Jawel zegt Senna. Ik dacht dat ik met vier mensen niet zo goed door een deur zou kunnen. Met Linda, Madilia, Billy en met jou ook wel een beetje zegt hij tegen Chipp. Waarom dan vraagt Chipp verbaasd. De nieuweling laat weten dat hij dacht dat Chipp nogal bot was maar het blijkt mee te vallen. Net zoals Billy, die blijkt ook wel mee te vallen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *