René en José kunnen de kritiek op Linda haar kookkunsten niet geloven

René en José kunnen de kritiek op Linda haar kookkunsten niet geloven

Linda is na de kritiek op haar eten het even helemaal zat. Afgelopen avond besluit ze even gezellig te kletsen bij René en José. En vertelt hen dat hun eten voedselbank eten werd genoemd en dat ze daar best pissig over is. René en José geven allebei aan dat de soep heerlijk is en men niet zo moet zeuren en als ze dat doen zelf maar moeten koken. Hier geeft Linda hen wel gelijk in. En laat weten dat ze gehoord heeft dat Johan eten wil gaan maken maandag, dus ze is erg benieuwd of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren. Ook vertelt ze aan René en José dat de dader die de kaassoufflés heeft gepakt gestraft zal worden. Komt er een berechting? vraagt René blij terwijl hij in zijn handen klapt. Linda antwoordt  dat Jacco de dader is en ze heeft besloten dat hij gestraft wordt met een boete van 50 euro. Madilia voegt eraan toe dat het anders weer gaat gebeuren. Er moet streng worden opgetreden met overtredingen. Dit gesprek doet Linda zichtbaar goed. Het viertal lacht en het gesprek gaat nog lang door.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 13:41

    Dat klopt, Linda moet het vóór zich houden tot de uiteindelijke ”berechting”. En daarná ook standvastig blijven en zich niet laten beïnvloeden. Dat is wel moeilijk in een gemeenschap waar ze mensen op zoiets kunnen afrekenen door gedrag en wegstemmen.

  2. M.Hoedemaekers at 10:53

    Als je een rechter wil zijn behoor je niet te roddelen wat Linda heel erg doet, en de straf die je op wil leggen niet van te voren met medebewoners te bespreken .
    Dat is heel fout Linda er is in heel de loods niemand die zijn mond kan houden en dadelijk weet iedereen het behalve Jacco.
    Je bent niet goed bezig en dat voor een maatschappelijk werkster dat eeuwige geroddel met Madilia bah.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *