Jacco en Johan zijn niet te spreken over het gedrag van Linda

Jacco en Johan zijn niet te spreken over het gedrag van Linda

Jacco en Johan gingen afgelopen avond pas laat naar bed, eenmaal in bed bespreken de twee het gedrag van Linda. Ze vinden dat Linda zich niet zo druk moet maken om alles, dat is voor haarzelf ook veel beter. Zij wil mensen dwarszitten, de hele dag lang. En als mensen gelijk hebben, gaat ze janken op de vide zegt Jacco geërgerd. Johan laat weten dat hij vanaf moment één al wist dat zij niet te vertrouwen was. Ik wil nieuwe spullen bestellen waar ik mee kan werken en ben erg benieuwd hoe ze daarop gaat reageren. Jacco antwoordt dat hij achter hem staat. Het is raar, want soms kan ze heel leuk zijn en kan ik enorm met haar lachen gaat Johan verder. Jacco is het daar niet mee eens. Echt niet, zij is nep. Als ze lacht, hoor ik ook dat het nep is. Ze doet alsof ze leuk is maar dat is ze helemaal niet legt hij uit. Een monster is het vervolgd hij. Jacco gaat maar door en is blij dat hij bij Johan zijn ei kwijt kan. Het verzamelwoord voor Linda is ontevreden. Zij verpest altijd de sfeer, het is kut voor iedereen benadrukt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 13:45

    Bah wat is Jacco toch negatief bezig! Hij heeft nooit tegen kritiek gekund, dus nu Linda er is en wél tegengas durft te geven en niet meewaait, zint het hem niet. Hij gaat zelfs ook schelden net als andere bewoners! Wat asociaal!
    Jacco was heel anders in het begin en wordt steeds negatiever, helemaal als hij een roddelmaat heeft. Dan gaat hij helemaal los, niet geremd door iemand. De roddelnicht komt helaas dan boven. En wie corrigeert hem dan?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *