Billy en Cemal gaan flink aan de slag voor de Utopia markt

Billy en Cemal gaan flink aan de slag voor de Utopia markt

Een nieuwe dag in Utopia is inmiddels begonnen. En Billy en Cemal zijn hard aan het werk. Een tijdje terug hebben Beau en Chipp namelijk besloten dat ze niet meer de Utopia markt willen organiseren. Daarom hebben ze het stokje overgedragen aan Billy en Cemal, die erg enthousiast zijn over hun nieuwe taak. De twee pakken deze kans met beide handen aan en Billy is aan de gang gegaan met de organisatie. Achter de computer bespreekt ze met Cemal wat hun plannen zijn voor de markt in het algemeen. Samen besluiten ze gelijk een mail te sturen naar een zakenpartner. De eerste stap is gezet. Kunnen de twee ook een succesvolle markt op zetten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Else at 13:47

  Maar Billy heeft toch ook geroepen dat ze de markt niet wil gaan doen! Nu weer wel. Je kunt van Billy niet op aan. Zo duidelijk twee of meer gezichten. Bepaald door haar emoties.

 2. anneke at 12:28

  Zo Chipp die weer iets niet lang uit gehouden heeft.
  Hij had geen tijd meer voor zijn meisie dus dan zeggen we gewoon dit op .
  Nu heeft hij helemaal niks meer te doen.
  En maar zeggen tegen Madilia dat ze niks doet.
  Heeft Chipp weleens de keuken goed schoon gemaakt ik dacht het niet laat hij liever iemand anders doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *