Noah legt de “sushi gate” uit aan Billy

Noah legt de “sushi gate” uit aan Billy

Gisteren hebben Linda en Noah een flinke discussie gehad. Noah had namelijk ruim 90 euro aan sushi besteld, waar Linda het niet mee eens was. Al haar frustratie uitte ze toen bij Billy in het penthouse. Als Billy op deze nieuwe dag Noah tegenkomt, besluit ze het gesprek aan te gaan. Hoezo kan jij zoveel geld uitgeven vraagt ze verbaasd aan hem. Noah besluit rustig uit te leggen en is blij dat ze het komt vragen, in plaats van dat ze gelijk conclusies trekt. Ik heb  mijn zak en boodschappengeld bij elkaar gelegd, de rest hebben Demi en Fay betaald legt hij uit. Ik dacht f*ck it, schijt voegt hij eraan toe. Aangezien ik  kans heb om maandag weggestemd te worden, durf ik dit risico wel te nemen. Voor Billy is deze uitleg duidelijk en ze lijkt tevreden met het antwoord.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:32

    Hij wist van te voren al dat hij kon blijven.
    En als hij ook tegen Linda had gezegd dat de meiden bij sprongen wat geld betreft had ze zich er geen zorgen over hoeven te hebben.
    Maar omdat Linda het zonde van het geld vind.
    En wie zegt dat de meiden geld gegeven hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *