Mel vertelt de groep dat hij Utopia gaat verlaten

Mel vertelt de groep dat hij Utopia gaat verlaten

Vandaag beslist de groep welke potentiële bewoner naar huis moet en wie vaste bewoner van de groep wordt. Maar dat is al niet meer nodig. Mel roept de groep bij elkaar.

Zoals jullie weten heb ik eerder al een besluit gemaakt en mijn besluit staat nog steeds vast begint hij zijn verhaal. En laat weten dat er geen stemming hoeft plaats te vinden. Ik vind het jammer en kijk er op een mooie manier op terug, maar dit is niet de plek voor mij legt hij verder uit. Billy laat weten dat ze van hem hebben genoten en dat sommige mensen eerder hun doel bereiken dan anderen. Maak er wat moois van mensen, ik vergeet jullie niet reageert Mel met opgeheven hoofd. Ik denk dat een heel groot deel van de groep had gewild dat je zou blijven en dat we veel van jou hadden kunnen leren spreekt Billy hem bemoedigend toe. De groep juicht hem toe en allemaal geven ze aan dat ze blij zijn dat ze hem hebben leren kennen. Dan is het nu tijd voor Mel om zijn kist te pakken. Senna wordt dus vaste bewoner. Hij moet morgen een van de genomineerden naar huis sturen. 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 13:51

    Het zou fijn geweest zijn als Mel zich uit zou spreken wát hem tegen staat, waaróm hij weg wil, waaróm dit niet de plek voor hem is, en het zo snel gezien heeft. Daar kan iedereen wat van leren! Ik hoop dat we dat nog ergens zullen lezen en zien…!??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *