Linda hoort voortaan bij het Gooische Luifel team

Linda hoort voortaan bij het Gooische Luifel team

De kans dat genomineerde Noah wordt weggestuurd uit Utopia is vrij groot. Zijn mede bewoners bereiden zich alvast voor. Zo beseffen Beau en Romy dat ze binnenkort zomaar zonder Noah de Gooische Luifel moeten doorzetten. Daarom gaan de twee een gesprek aan met Linda. De kans is er dat Noah morgen gaat, jij gaf gisteren aan dat het je wel leuk leek begint Beau het gesprek. En stelt voor om voortaan met z’n drieën de frietzaak op te pakken. Linda zegt gelijk ja tot grote vreugde van Beau en Romy. Dan hoor je bij team Gooische Luifel laat Beau blij weten. Zodra deze woorden zijn uitgesproken, gilt het drietal het uit van blijdschap.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. joes at 20:49

    beetje schandalig dit, noah is nog niet weg, daar wacht een fatsoenlijk mens mee totdat de persoon is vertrokken en niet zolang de persoon er nog is.

  2. Else at 13:55

    Mar wil je haar en wie dan ook svp geen varken meer noemen…! Waarom zo’n woorden gebruiken!? Dit doe je nu bij herhaling. Negatief en asociaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *