Mel heeft vrijwillig Utopia verlaten

Mel heeft vrijwillig Utopia verlaten

Na de aankondiging van Mel dat hij Utopia vrijwillig zal verlaten lopen Chipp en Jacco naar buiten. Jacco zegt dat hij de keuze van Mel wel snapt, als je je hier niet goed voet moet je niet blijven. Chipp baalt er op zijn beurt wel van. En vertelt dat hij echt voor Mel was.  Ik vind Senna te enthousiast, ik ben gisteren gewoon weggegaan uit mijn eigen huisje omdat hij maar door blijft ratelen voegt hij er lichtelijk geërgerd aan toe.

Ook Billy, Madilia en José hebben het over de keuze van Mel.  Hij heeft heel veel mazzel gehad, bijna iedereen had namelijk op Mel gestemd zegt Billy tegen Madilia en José. De dames zijn het ermee eens en knikken instemmend. Mel heeft ondertussen zijn kist gepakt en is klaar om te gaan. Iedereen geeft hem een dikke knuffel en zegt hem te zullen gaan missen. Ik vind het echt heel jammer dat je gaat, ik hoop dat we elkaar buiten de poort een keertje zullen zien zegt Romy terwijl ze Mel een knuffel geeft. Met zijn kist verlaat Mel vervolgens Utopia zijn korte avontuur zit erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 13:58

    Dat kan nog moeilijk worden met Senna die nu achter zal blijven. Nog zo’n druktemaker waar mensen zich nu al aan irriteren. Opgefokt. We zullen het afwachten.
    Mel, veel succes buiten weer, fijn naar je familie en het gewone leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *