Senna in de stress omdat Johan een ontgroening voor hem moet verzinnen

Senna in de stress omdat Johan een ontgroening voor hem moet verzinnen

Nu Senna heeft gehoord dat hij als vaste bewoner in Utopia mag blijven, kan hij opgelucht adem halen. Maar niet al te lang want al snel dringt het volgende probleem tot hem door zijn ontgroening. In de keuken spreekt hij Johan daarom aan. Weet je wat nog het ergste is? Dat jij mijn ontgroening moet bedenken zegt hij lachend. Dit nieuws dringt nu ook tot Johan door en er verschijnt een grote glimlach bij hem op het gezicht. Ik heb nog de hele dag de tijd om het te bedenken en je moet het doen, dat is het ergste lacht Johan. Maar wat het gaat worden is nog even afwachten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 13:59

    Dat is echt iets voor Johan om een ontgroening te moeten bedenken. Daar kan hij zich nu al om verkneukelen. Benieuwd waar hij mee komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *