Rechter Linda legt Jacco een straf op

Rechter Linda legt Jacco een straf op

De eerste rechtszaak van Utopia staat op het punt om te beginnen. De groep is bijeengeroepen en de bewoners zitten op de banken tegenover elkaar. Rechter Linda staat voor de groep en vraagt aan Jacco of hij erbij wil blijven aangezien zijn zaak zal worden behandeld. Jacco antwoordt dat hij er niet bij wil zijn en loopt weg. Dit is de eerste zaak van de rechtbank en de zaak gaat over het pakken van snacks uit Le Luifel begint Linda vervolgens de rechtszaak.En laat weten dat ze overlegd heeft met meerdere mensen en omdat dit de eerste zaak is, is de uitspraak iets milder uitgevallen. De consequentie is een geldboete van 25 euro wat afgeschreven wordt van het zakgeld. Een uur taakstraf en een voorwaardelijke straf van 50 euro met een proeftijd van een maand voegt ze eraan toe. Mocht het binnen een maand dus nog een keer gebeuren wordt de boete verhoogd naar 50 euro. Linda zegt dat ze de uitspraak meeneemt in het wetboek wat nog gemaakt zal worden. Als iemand eten, drinken of wat dan ook pakt van de bv, zal de boete direct 50 euro zijn. Billy voegt eraan toe dat het een goede uitspraak is en dat er consequenties op deze acties moeten staan. Je moet gewoon met je tengels van andermans spullen afblijven benadrukt ze fel. Laat het helder zijn, staat je naam er niet op en is het van de bv. Blijf er gewoon af besluit Linda haar uitspraak.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Mar at 18:32

  Wat een circus voert dat varken op zeg
  Mag ze zich zelf ook wel een boete opleggen want ze vreet alles wat los en vast zit
  Utopia word toch een lachertje met deze onzin

 2. Else at 14:02

  Goed gedaan Linda en nu moet Jacco niet achteraf lopen klagen. Dom en niet respectvol om weer weg te lopen bij zijn eigen zaak.

  • Ruud at 15:10

   Afspraken zijn gemaakt dus de rechter heeft gelijk met haar uitspraak EN GINA met dat scheldt woord kan je zien dat jij zelf kinderachtige persoon ben,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *