Senna is het niet eens met de straf die Jacco gekregen heeft

Senna is het niet eens met de straf die Jacco gekregen heeft

Linda heeft net het vonnis uitgesproken over de kaassoufflés die Jacco van de bv heeft opgegeten. Senna is het er niet helemaal mee eens. Ik moet er nog even aan wennen, ik had dit nooit zo gedaan voegt de nieuweling eraan toe. Billy snapt dat hij er nog aan moet wennen, hij is er immers nog maar net. Maar iedereen komt hier rond met zijn geld, behalve hij. Dat klopt natuurlijk ook niet voegt ze eraan toe. Senna is van mening dat je best een kaassoufflé kunt pakken en daarna bij je boodschappen een pak kunt bestellen, die je daarna weer kunt teruggeven aan de bv.Hier is Billy het niet mee eens, “Het is toch veel makkelijker om andersom te doen. Je eigen spullen inslaan, dan hoef je niets van de bv te pakken legt ze verder uit. Romy vindt dat Jacco beter had kunnen vragen of hij het mocht pakken, dan is het een heel ander verhaal. Senna denkt toch dat het beter is dat Jacco voor 25 euro aan snacks had moeten kopen, dan had de bv daar ook weer geld mee kunnen verdienen. Ik vind de straf echt heel hoog en het was nog mild, zei Linda. Maar nu heeft hij een week geen vreten antwoordt Senna. Daar had Jacco dan eerder aan moeten denken aldus Billy. Vindt jij de straf die Jacoo heeft gekregen te hoog?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Rina at 22:10

  Ik vind zulke straffen barbaars en zeker als Billy dan zegt van nou dan heb tie gewoon een week geen vreten, niet erg sociaal lijk wel een vluchtelingen kamp.

 2. Joke at 14:59

  Herinner ik het mij nu goed dat het Jacco was die liever sigaretten kocht als eten van zijn geld ?
  Ja, en wie dan zijn billen brand moet op de blaren zitten.

 3. annelies at 14:43

  maar zij hadden ook de andere boosdoenders moeten gaan zoeken of die andere moeten hun ook kenbaar gaan maken maar dat doen zij niet en waar zijn de 6 flessen wijn gebleven dat wordt ook niet uitgezocht?

 4. Else at 14:20

  Nee zeker is die straf niet te hoog. Bovendien was hij al diverse malen erop aangesproken en gewaarschuwd, maar hij lapte dat allemaal aan zijn laars. Dan zijn er andere maatregelen nodig. Hopelijk helpt dit. Andere prikkels werken niet bij Jacco, die gaat gewoon zijn eigen gang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *