Billy showt haar nieuwe neus aan iedereen die het wil zien

Billy showt haar nieuwe neus aan iedereen die het wil zien

Billy haar neus kapje zit niet goed meer vast dus heeft ze besloten het er maar af te halen. Cemal komt meteen aanlopen en zegt dat haar neus scheef staat. Nee joh, dat komt omdat er lijntjes op staan reageert Billy lachend. Eerst was het alleen je knobbeltje, nu staat je hele neus scheef! gaat Cemal verder. Billy wijst haar neus aan en laat hem weten dat haar neus echt niet scheef staat. Ze springt van de bank af om haar neus aan de anderen de laten zien. Demi en Fay staan ook op om Billy haar nieuwe neus te bewonderen. Wauw, wat mooi roepen ze in koor uit. Aan iedereen die hem maar wil zien, showt ze haar nieuwe neus. Hij is wel mooi hé, knap ben ik hé? vraagt ze flirtend aan Senna. De nieuwkomer vindt haar nieuwe neus prachtig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *