Senna ondergaat zijn ontgroening

Senna ondergaat zijn ontgroening

Senna is de nieuwe bewoner van Utopia en daar hoort een ontgroening bij. Johan heeft deze taak op zich genomen en José en Jacco helpen hem hierbij. Dan is het tijd om Senna te halen voor zijn ontgroening, gehuld in zwembroek komt hij de loods uitlopen. Johan gaat voorop Senna en de rest van de groep volgen. De groep komt aan bij de eerste stop van de ontgroening. Senna moet in zijn zwembroek op de stip gaan staan en Cemal, René en Romy vuren pijlen op hem af. Daarna moet hij een parcours afleggen over een bruggetje en autobanden, als laatst moet hij met zijn gezicht in de kruiwagen. Terwijl hij het parcours afloopt wordt hij door Johan met gekookte eieren bekogeld. Senna ziet de kruiwagen met koeienpoep en zegt Neeee! Johan giert het uit en zegt dat het moet, René geeft aan dat hij een keuze heeft. Ik vind het heel goor en oneerbiedig zegt Billy. Senna stopt razendsnel zijn hoofd in de koeienvlaai en rent achter Johan aan. In de haast rennen ze per ongeluk José omver die met een smak op de grond terechtkomt. Beide heren komen meteen hun excuses aanbieden. De ontgroening zit erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *