Madilia vondt het niet eerlijk dat Linda aangevallen werd toen ze haar mening gaf

Madilia vondt het niet eerlijk dat Linda aangevallen werd toen ze haar mening gaf

Noah en Madilia lopen een rondje over het Utopia terrein en bespreken het gedoe rondom het sushi geld. Madilia zegt dat ze het niet eerlijk vindt dat Linda gisteren door iedereen zo werd aangevallen omdat ze haar mening heeft gegeven. Daar kan Noah zich op zijn beurt ook wel in vinden maar volgens hem voelde het nogal oneerlijk gisteren. Ik vond het ook niets voor jou, in één keer zoveel geld uitgeven aan eten reageert Madilia. Noah legt vervolgens uit waarom hij zoveel geld uitgegeven heeft aan sushi. Ik heb hier drie maanden de ballen uit mijn broek gewerkt en altijd de bv gespekt. Het zijn waarschijnlijk mijn laatste dagen dus ik wilde het mooi afsluiten zegt hij vastbesloten. Madilia vindt dat Noah zijn keuze zelf moet maken, ze wil alleen maar zeggen dat Linda haar mening wilde geven en het niet nodig is als ze daarop wordt aangevallen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:47

    Er is toch altijd een de boos doener en nu is het Linda volgende keer is het weer iemand anders
    Geef Linda groot gelijk dat ze er wat van gezegd heeft.
    Stel hij blijft er wel in heeft hij niks meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *