Linda heeft genoeg van de speculaties in de groep

Linda heeft genoeg van de speculaties in de groep

Nadat Madilia een goed gesprek met Noah heeft gehad, praat ze Linda bij op de vide. Noah heeft namelijk aan de Madilia laten weten dat er bepaalde twijfels door de loods gaan. Zo vragen sommige bewoners zich af of het spijkerjasje die Linda vandaag draagt van haar eigen geld is betaald of dat deze van de winkel is. Linda kan niet geloven wat ze hoort. Ook Madilia vindt het onzin. Dan pak je toch gewoon de map erbij en check je het even zucht ze. Madialia laat aan haar weten dat Noah haar adviseerde om transparant te blijven naar de groep. Zo is het een paar bewoners ook nog opgevallen dat Linda en Madilia meer boodschappen hebben dan de rest wat opvallend is, aangezien de twee samen de boodschappen doen. Natuurlijk stapelt de boel op, omdat ik niet zoveel eet vervolgd Madilia, terwijl ze haar schouders ophaalt. Deze speculaties gaan Linda echt te ver. Wie lult dat dan? Ik ben er helemaal klaar mee zegt ze verontwaardigd. En begrijpt niet waar haar mede bewoners zich mee bemoeien. En besluit dan ook dit onderwerp morgen in het centraal te gooien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *