Gaat Senna genomineerde Billy naar huis sturen?!

Gaat Senna genomineerde Billy naar huis sturen?!

Als Johan met een diabolo staat te gooien, bespreekt hij met Cemal en Senna de exit van een van de drie genomineerden. Senna vindt het maar lastig, wie gaat hij naar huis sturen? Billy, Noah of toch Madilia? Noah heeft al aangegeven dat hij graag naar huis wil maar of Senna daar antwoord aan geeft is nog maar de vraag. Misschien gaat Madi wel weg zegt hij met een grijns op zijn gezicht. De mannen moeten om hem lachen. Heb je al een idee wie je naar huis wil hebben vraagt Cemal vervolgens. In het begin had Senna het plan om Billy naar huis te sturen maar zijn keuze is inmiddels volledig veranderd. Als je echt televisie wil maken, moet je Billy naar huis sturen grapt Johan. Wie Senna uiteindelijk de laan uit zal sturen, zullen we morgen weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. roos at 09:26

    Nee, Senna gaat gewoon Noah naar huis sturen. Lekker voor de hand liggend, en lekker makkelijk. Zoals bij vrijwel alle stemmingen al het geval is geweest. Allemaal een ‘Elsemiekje exit’.
    Erg jammer, want het spanning’s element omtrent de nominaties is hierdoor nagenoeg verdwenen!

  2. joes at 21:11

    het is ook absurd dat de bewoners de meeste stemmen geven aan iemand die aangeeft naar huis te wllen en de nieuwe bewoner daar klakkeloos in mee gaat en die persoon ook daadwerkelijk wegstuurt. zo weet je bijna altijd van te voren wie er weg moet. het wordt tijd dat er eens een bewoner inkomt die zelf beslist en ook eens rekening houdt met de publieksstemmen, die worden niet voor niets gegeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *