Demi en Fay weten het zeker, Billy en Johan hebben gevoelens voor elkaar

Demi en Fay weten het zeker, Billy en Johan hebben gevoelens voor elkaar

Terwijl Demi en Fay hun kamer aan het opruimen zijn, raken ze in gesprek over Billy en Johan. De tweeling vindt het gedrag van Billy naar Johan toe erg opvallend. Een tijdje terug hebben Billy en Johan een flinke ruzie gehad. Uiteindelijk voelde ze zich alleen door Johan zo verdrietig zegt Demi stellig. Daarna hebben de twee het goedgemaakt en leek alles weer goed ge zijn. Vooral Billy leek er erg blij mee te zijn. Ze huppelde als een verliefd klein meisje door de loods heen voegt Demi toe aan haar verhaal. Fay is het hiermee eens. Voor de tweeling is het duidelijk Billy en Johan hebben gevoelens voor elkaar.NMaar erg blij lijken ze niet te zijn voor Billy. Het geeft Demi het gevoel alsof Billy in herhaling valt en weer dezelfde fout maak als in het verleden. Hier sluit Fay zich volledig bij aan. Here we go again voegt ze eraan toe. Ik denk echt dat ze verliefd is benadrukt ze. Fay vindt het jammer dat Billy het ontkent, terwijl iedereen het kan zien, als we haar moeten geloven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Klitzekleine at 08:55

    Weet iemand nog waarmee deze hele ruzie tussen die twee is begonnen? Heb wat afleveringen gemist en zie nu alleen hoe Johan blijft herhalen dat Billy hem vreselijk gekwetst heeft met haar woorden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *