Jacco wist nog niet van zijn straf

Jacco wist nog niet van zijn straf

Jacco heeft ervoor gekozen om niet bij de rechtszaak over de gestolen Le Luifel snacks te zijn en hij weet ook nog niet weet welke maatregel hij uiteindelijk heeft gekregen. Romy is zich van geen kwaad bewust en terwijl ze met Jacco aan het schilderen is, begint ze over het onderwerp. Ik was een beetje gespannen, natuurlijk vind ik zo’n rechtszaak niet leuk. Ik wist welke straf Linda had verzonnen zegt ze tegen hem. Jacco onderbreekt haar, straf stamelt hij verbaasd. Dus ik heb nu straf vraagt hij door. Romy is even in de war dat Jacco hier nog niet van op de hoogte was, maar hij laat weten dat het hem ook allemaal niet meer uitmaakt. Ik neem Linda niet meer serieus zucht hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. e z at 22:50

    Ja roken kost geld, maar dat Linda zei dan heeft hij maar niks te vreten dit gaat te ver . Ze heeft er plezier van die rechter ik noem haar een trechter die zelf van de bv vreet.

  2. Else at 19:06

    Jacco had niet weg moeten lopen toen zijn onderwerp aan bod kwam: hij had eten gestolen van de BV. Dat wist hij en toch liep hij weg. Dan moet hij nu niet zuchten en doen alsof hij van niets weet. oh, heb ik nu straf? Ook daar kunnen sancties op staan als je er dan niet bent. Het getuigt van geen respect.
    Wél van grote onverschilligheid, van aan je laars lappen. Dat doet Jacco ook inderdaad. Dan moet hij zelf op de blaren zitten, ook als hij niet wil stoppen met roken en daardoor geld tekort komt voor zijn eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *