Beau en Chipp organiseren een gezellige spelletjes avond

Beau en Chipp organiseren een gezellige spelletjes avond

Afgelopen avond was een rustige avond in Utopia. Het verliep vooral gezellig, Beau en Chipp hadden iets leuks georganiseerd, een spelavond. En de twee verdelen de groep dan ook in drie teams. Er klinkt een hoop kabaal als de bewoners bij hun teamgenoten gaan zitten maar Beau roept snel om even op te letten, zodat ze alle spelregels kan uitleggen. Ze beginnen met een vragenronde. Elke groep heeft een kastje waar ze op drukken als ze het antwoord weten. Er wordt veel gelachen maar vooral fanatiek meegedaan. De groep die als eerst vijf vragen goed heeft, krijgt een envelop met een aanwijzing. Deze leidt de groep weer naar een volgende plek. Ze krijgen vervolgens continu hints die ze naar de volgende locatie leidt. Het lijkt net Expeditie Robinson merkt Romy enthousiast op. En zo ging de avond snel voorbij, wat gaat deze nieuwe dag allemaal brengen? We houden het voor je in de gaten.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *