Chipp wil niet met zijn liefje Fay praten, de twee hadden flinke ruzie

Chipp wil niet met zijn liefje Fay praten, de twee hadden flinke ruzie

Afgelopen avond wil Fay graag met Chipp praten over hoe de slaapplekken verdeeld moeten worden nu er nieuwe bewoner in Utopia woont. Maar Chipp heeft daar niet zo zin in…

Nadat een eerdere gesprek eindigde in gesnauw, besluit Fay dat het laatste woord nog niet is gezegd. Zo hoef je niet tegen mij te praten bijt ze hem toe. Chipp probeert op zijn beurt uit te leggen dat hij op dit moment druk is met andere dingen maar dat gaat er niet in bij Fay. Het is goed zo, Fay. Mazzel probeert Chipp het gesprek te beëindigen. Fay is niet gediend van de manier waarop hij tegen haar praat. Je hoeft niet te zeggen dat ik op moet rotten, gek. De woorden uit ieders mond lijken de ruzie alleen maar erger te maken. Het stemvolume gaat omhoog en de verwensingen vliegen over tafel. Op een gegeven moment heeft Fay er genoeg van en loopt kwaad weg. Het akkefietje wordt ongetwijfeld vervolgd…En dat lees je zo terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *