Hoe verliep de eerste avond van Baldr in Utopia?

Hoe verliep de eerste avond van Baldr in Utopia?

Gisteren kwam er heel onverwacht een nieuwe bewoner Utopia in namelijk Baldr Thomason. Hoe verliep zijn eerste avond? Dat lees je in dit bericht terug.

Baldr lijkt weinig moeite te hebben met het vinden van zijn eigen plekje in de groep. Tijdens het avondeten praat Baldr honderduit en heeft op het eerste oog geen enkele last van zenuwen of verlegenheid. Nog voor het diner namen Demi en Fay Baldr even apart om kennis met hem te maken. De tweeling wil alles van hem weten. Waarom is hij naar Utopia gekomen? Wat voor leven had hij buiten de poort? Baldr geeft op alle vragen uitgebreid en enthousiast antwoord. Wat later staat de salsa les op de planning en die laat Baldr aan zich voorbij gaan. Wanneer het grote deel van de groep de dansvloer over schuift, schuift de nieuweling achter een computer met Chipp. De twee kletsen wat en Chipp praat hem helemaal bij over het Utopiaanse leven. Na zijn kennismaking met Chipp is Billy aan de beurt. Hoewel ze eerder sprak over ‘het sufste dat ze ooit heeft meegemaakt in Utopia lijkt ze nu zeer geïnteresseerd te zijn in het werk dat Baldr doet als EHBO’er. Ik weet nu al dat ik het met jou kan vinden zegt ze na een half uur geklets. Baldr is nog maar enkele uren binnen  maar voelt zich nu al als een vis in het water.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *