De salsa les doet Fay en Demi erg goed!

De salsa les doet Fay en Demi erg goed!

Ondanks de eerdere fikse woordenwisseling tussen Chipp en Fay gaan de twee toch samen de dansvloer op voor de salsa les. Na wat ongemakkelijke blikken en verlegen lachjes komt het stel op het onvermijdbare onderwerp. Kijk me aan begint Fay. Je moet even sorry tegen me zeggen voegt ze eraan toe. Chipp wacht daar nog heel even mee en snapt nog steeds niet dat ze niet goed inschatten hoe hij zich voelde. Ik vond het kwalijk dat je me niet snapte benadrukt hij. Fay snapt Chipp op haar beurt maar Chipp snapt het niet kon waarderen hij hoe tegen haar sprak. Alles is weer koek en ei. Tijd om het dansen te hervatten. Waar een dansles al niet goed voor is…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *