Cemal verwent jarige Romy

Cemal verwent jarige Romy

Afgelopen avond was Romy nog jarig. Maar gezellig was het gisteren niet. In de ogen van Cemal was het afgelopen avond dan ook hoog tijd om haar eens goed in de watten te leggen. Hij verlaat de salsa les dan ook om sushi, speciaal voor Romy en hem, voor te bereiden. Ik ga even met mijn meisje daten deelt hij de dansleraar mede. Zorgvuldig zet Cemal vervolgens de borden in de bistro op tafel. Drankje erbij, kaarsen aan en klaar is hij. Daarna gaat hij op zoek naar Romy en biedt haar als een echte heer zijn jas aan voor de korte buitenwandeling naar de bistro. Je bent zo lief Cemal reageert de jarige als ze binnen komt. Door het geknuffel en gekus vergeten de twee bijna dat er heerlijke zelfgemaakte sushi op hen staat te wachten. Cemal en Romy halen daarna herinneringen op en kunnen niet stoppen met glimlachen. Romy haar verjaardag was uiteindelijk toch nog gezellig!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *