Hoe is de eerste nacht van Baldr verlopen?

Hoe is de eerste nacht van Baldr verlopen?

Een nieuwe dag is weer begonnen in Utopia. Nieuwste bewoner Baldr heeft zijn eerste nacht ook weer overleefd.  Maar hoe is dit bevallen?

Afgelopen avond heeft Baldr de tijd gehad om te wennen en kennis te maken met zijn mede bewoners. Hier leek hij totaal geen moeite mee te hebben. Deze ochtend is de nieuweling al vroeg wakker. En begint zijn dag met een ontbijtje met Linda. Uiteraard wil Linda weten hoe Baldr zijn eerste nacht was. Hij vertelt dat hij een paar keer wakker is geworden. Verder hebben de twee het over het schoonmaakrooster, de regels en de groepsdynamiek. Niet veel later worden ook de andere bewoners wakker. Baldr maakt hier en daar een praatje. De dag is begonnen en wat gaat er allemaal nog meer gebeuren in Utopia? We houden het in de gaten voor je en komen zo weer met meer Utopia nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *