Madilia en Romy praten na over de ruzie met Chipp

Madilia en Romy praten na over de ruzie met Chipp

Gisteren was het een hectische dag. Ook voor Chipp en Madilia. De twee hadden namelijk een flinke ruzie. Deze morgen komen Madilia en Romy elkaar bij de kledingkast tegen en ze raken al snel in gesprek over deze ruzie. Romy vindt het erg vervelend dat Chipp en Madilia niet goed met elkaar overweg kunnen maar ziet zelf ook geen oplossing. Jullie moeten je er allebei bij neerleggen dat jullie geen vrienden gaan worden drukt ze Madilia op het hart. En begrijpt dat Madilia het vervelend vindt wat Chipp gisteren allemaal tegen haar heeft gezegd maar adviseert toch om het los te laten. Je kan niet met iedereen overweg benadrukt  ze wijs. Madilia begrijpt wat Romy bedoelt en is het hier volledig mee eens. Het was even een rotdag gisteren maar ik moet me er gewoon bij neerleggen en doorgaan sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *