Beau maakt vandaag bekend hoe de 3000 euro van Bas verdeeld wordt

Beau maakt vandaag bekend hoe de 3000 euro van Bas verdeeld wordt

Het is alweer een tijd geleden dat Bas Utopia verliet en hij heeft de groep 3000 euro gegeven om te verdelen. Hij heeft dit geld aan Beau gegeven en zij is nog altijd druk bezig met de verdeling. Het is inmiddels duidelijk dat een deel van het bedrag gaat naar gereedschap voor Johan, een ander deel wordt gebruikt voor de vloer in de gym en ook Linda krijgt een deel voor de bouw van het strohuisje. Hoe het geld precies verdeeld wordt is alleen aan Beau. Om deze reden komt ze samen met Linda, Cemal en Johan. Linda, Cemal en Johan leveren alle drie een begroting in. Beau geeft aan dat ze deze begrotingen zal bekijken en later vandaag bij hen terugkomt om de definitieve keuze duidelijk te maken. Er zullen drie bakjes komen voor Linda, Cemal en Johan met het daarbij behorende doel. In elk doosje zal het bedrag zitten dat Beau aan dit doel wil besteden. Het viertal gaat na een kort overleg over de drie doelen uit elkaar. Voor Linda, Cemal en Johan is het afwachten wat Beau zal beslissen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 14:14

    Dan zal Beau toch echt eerst moeten controleren wat de werkelijke kosten zijn, ipv. natte vingerwerk door degenen die het indienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *