Beau, Madilia, Cemal, Linda en Romy knappen de gym op

Beau, Madilia, Cemal, Linda en Romy knappen de gym op

Het geld van Bas is vandaag verdeeld en Cemal heeft voor de vloer van de gym 350 euro gekregen. Een klein clubje bewoners gaan gelijk aan de slag en halen alle fitness apparaten uit de sportschool. De spiegel is nog een grote klus, Cemal, Linda, Madilia, Romy en Beau lopen te hannesen en met veel moeite krijgen ze hem uit de sportschool. Als alles eruit is kunnen de stenen losgemaakt worden en in een kruiwagen naar buiten worden gereden. Het is een hels karwei en de bewoners zijn al snel uitgeput maar gaan stug door. Maar al dat werken heeft natuurlijk wel zijn uiteindelijke resultaat en daar is waar het om gaat!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *