Linda en Madilia bespreken hoe ze Jacco verder gaan straffen

Linda en Madilia bespreken hoe ze Jacco verder gaan straffen

Linda en Madilia zitten bij Baas Beach. De twee zijn aan het overleggen hoe ze Jacco verder kunnen aanpakken. Jacco heeft namelijk veel eten gestolen uit de Luifel.  Aangezien Linda nu de rechter van Utopia is geworden, heeft zij zijn straf bepaald. Maar dit weigert hij te doen…  Rechter Linda en Madilia komen uiteindelijk tot de conclussie om Jacco een boete te laten betalen. Toch vindt Linda het lastig om een serieuze rechter te spelen. Als maar een van de veertien het doet, maakt het me eigenlijk ook niet zoveel uit voegt ze eraan toe. Toch besluiten de twee om het serieus aan te pakken en Jacco de straf voor te leggen. Het is gewoon een luxe poes benadrukt Madilia aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joes at 21:28

    niet zo gek dat ze het lastig vindt om een serieuze rechter te spelen. voordat er iets besloten wordt, gaat ze eerst met jan en alleman overleggen wat ze van plan is. dat hoort een rechter natuurlijk niet te doen, die hoort onpartijdig te zijn , niet te roddelen en niet met buitenstaanders te overleggen over de zaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *