José huilt omdat ze haar slaapplek kwijt is

José huilt omdat ze haar slaapplek kwijt is

José en René zijn allebei hun slaapplek verloren, tot groot verdriet van José. Ze slaapt pas sinds kort in de diva villa en het verblijf blijkt nu dus van korte duur. Na het slechte nieuws wat Wim vertelde onderneemt ze meteen actie en neemt een kijkje in het Bloem & Bollen hok. Kan ze daar misschien slapen? Na een vlugge blik ziet José dat dat hem niet gaat worden. Ze trekt zich vervolgens terug in haar knutselkamer en langzaamaan beginnen de tranen te komen. Ook omdat José last van haar rug heeft, is goede nachtrust heel belangrijk. Nu is de vraag waar ze die gaat vinden. Eenmaal aangekomen in de diva villa stort ze huilend in bed. René is er om haar te troosten. En vertelt de plannen die hij nu al heeft gemaakt voor een nieuwe slaapplek en beetje bij beetje ziet José het iets wat positiever in. De twee pakken een telefoon erbij en beginnen een brainstormsessie. Ze lijken over de klap heen en kijken weer naar de toekomst.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 22:20

    Hoe kan dat nou zomaar ineens! Dat moet van meet af aan al duidelijk zijn! er wordt hier maar van alles gebouwd zonder bouwkundige goedkeuring steeds en nu dus dit als gevolg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *