Fay spreekt José aan op haar plannen om een caravan te kopen

Fay spreekt José aan op haar plannen om een caravan te kopen

Sinds gisteren kunnen René en José niet meer slapen in de Diva Villa en daarom zijn de twee nu op zoek naar een nieuwe slaapplek. Al snel hebben ze besloten dat ze een caravan willen aanschaffen, die ze willen ombouwen tot huisje. Fay, Demi, Romy en Billy hebben dit idee samen besproken en zijn het er niet mee eens. Fay besluit José daarom aan te spreken.

Van welk geld gaan jullie die caravan kopen? begint Fay het gesprek. José antwoordt dat ze dat niet weet maar dat zij en René toch ergens zullen moeten slapen. Maar we kunnen eigenlijk geen geld uitgeven van het zakgeld gaat Fay verder. En vindt het niet eerlijk dat Beau bijvoorbeeld ook al heel lang een plekje voor zichzelf wil maar dat telkens niet mag. José begrijpt op haar beurt alleen niet helemaal wat Fay bedoelt. Het is nood. Slapen hier gaat gewoon niet voegt ze eraan toe doelend op het atelier. Volgens Fay kan er wel een andere oplossing bedacht worden. Ook Senna mengt zich in het gesprek en geeft José en René gelijk. Ik vind nood wel wat anders geeft hij aan. Fay blijft bij haar mening en geeft nogmaals aan dat ze het niet eerlijk vindt. Ik gun hen wel een plekje maar het is gewoon niet eerlijk benadrukt ze aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. joes at 22:12

  beau wil een plekje voor haarzelf, klopt natuurlijk niet, want zij heeft de caravan van bas, dat is toch genoeg plek voor 1 persoon

 2. anneke at 14:32

  Zegt Fay .
  Die net een pakketje binnen kreeg met nieuwe kleren, die der kleren uit trok en meteen in het nieuw stak.
  Ik zie op beeld dat ze alle twee in nieuwe broek en trui lopen.
  Die meiden hoeven niet te wassen ze kopen gewoon kleren om te verkopen en houden beide een stel kleren.
  En verkopen maar .
  Net als Cemal zijn gedragen kleren ook door verkoopt, en iemand anders de schuld geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *