Er heerst een hoop onvrede bij Beau, Demi en Fay rondom de aankoop van een nieuwe caravan

Er heerst een hoop onvrede bij Beau, Demi en Fay rondom de aankoop van een nieuwe caravan

Nadat Fay José heeft aangesproken over de caravan die zij wil kopen, loopt ze samen met Demi naar de caravan van Beau. En vertellen Beau dat ze hebben geprobeerd uit te leggen dat het niet eerlijk is ten opzichte van haar maar dat dat niet werd begrepen. De vrouwen vinden het alle drie niet kunnen en vinden de situatie oneerlijk. We hebben gewoon afspraken over het uitgeven van zakgeld laat Fay weten. En Beau legt uit dat afspraken in Utopia vaak niet worden nagekomen. We doen gewoon maar wat de hele tijd voegt ze eraan toe. Fay kan het ook niet hebben dat José zich inzet voor de financiën en daardoor kan beslissen waar het geld naartoe gaat. Het is gewoon niet eerlijk benadrukt ze. Het drietal praat nog even verder en de frustraties zitten hoog. Tot een echte conclusie komen ze niet maar er komt vast een zeker een vervolg. De mentaliteit is hier blijkbaar dat je pakt wat je pakken kan besluit Beau het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. joes at 22:17

  hallo beau, je pakt wat je pakken kan, je moet toch gewoon een normale slaapplek hebben. beau heeft de caravan van bas en de tweeling heeft het kasteel, dus die hebben makkelijk praten. wat een mentaliteit zeg als je iemand anders niet eens een slaapplek gunt

 2. anneke at 14:56

  Waar verdiend Beau geld mee.
  Met niks ja ze loopt mensen te controleren of ze wel hun taak doen
  Maar ze verdiend zelf geen geld.
  Komt ook aan haar caravan van haar vriendje die hij deelde met zijn vorige vriendin.
  Het zelfde als Billy en de tweeling die op die manier hun huis hebben.

 3. vijde dimensie at 12:41

  de slaapplek is onveilig en afgekeurd dus moet dit door de bv betaald worden beau heeft de caravan al dat is ook echt een grote zeikerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *