Johan vindt dat José recht heeft op de caravan, ze verdiend veel geld

Johan vindt dat José recht heeft op de caravan, ze verdiend veel geld

Er is heel wat weerstand tegen het idee om José en René van hun zakgeld een caravan te laten kopen, nu hun oude slaapplek gesloopt moet worden. Johan is daarentegen van mening dat ze José niet in de weg moeten staan en zij gewoon een caravan moet kunnen aanschaffen. Als José om deze reden straks besluit ermee te stoppen, dan raken we een hele grote inkomstenbron kwijt. Zij moet wel gemotiveerd blijven zegt hij tegen Billy en Romy, die eerder fel tegen waren. In het geval van José moet volgens Johan niet moeilijk worden gedaan over vijfhonderd euro. Romy en Billy luisteren aandachtig naar het verhaal van Johan en lijken zowaar wat bij te draaien. Wat later hoort José wat Johan heeft gezegd en ze wil hem bedanken voor het feit dat hij aan haar kant staat. Johan krijgt een dikke kus op zijn wang. Heeft José toch nog een voorstander!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 14:38

  Ik vraag me af waar verdienen Romy en Billy hun geld mee.
  Zij hebben een slaapplaats , ze kunnen makkelijk praten.
  José maakt nog dat er geld binnen komt met hele mooie schilderijen.
  José maak nog alleen schilderijen van mensen die je waarderen.
  En niet van Billy die je voor de gek houd, ze komt wel weer terug met haar mening maar trap er niet in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *