Andrea heeft vervelend nieuws voor Alexandra, haar date gaat niet door

Andrea heeft vervelend nieuws voor Alexandra, haar date gaat niet door

Andrea heeft slecht nieuws voor Alexandra. Andrea heeft geprobeerd een date te regelen voor Alexandra, dit is helaas niet gelukt. De man die zij heeft uitgekozen is namelijk geen vrijgezel meer. Alexandra vindt dit jammer. De man vindt het wel leuk dat hij is gevraagd. Helaas, maar we gaan gewoon verder kijken voor je gaat Andrea verder. Gaat het Andrea lukken om een leuke man te vinden voor Alexandra?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *