De tandarts komt naar Utopia 2 als het allemaal financieel kan

De tandarts komt naar Utopia 2 als het allemaal financieel kan

Ook de bewoners uit Utopia 2 moeten hun tanden eens in de zoveel tijd laten controleren. Mylène is van mening dat ze een goede tandarts kan vinden voor een prima prijs. In overleg met Jessie mag ze de tandarts uitzoeken. Hiske had alleen een tandarts voor Ikbal geregeld merkt Mylène op. Ze hoopt Hiske te overtreffen met een kwalitatief goede tandarts voor een kleinere prijs. Boven in de silo probeert ze achter de computer te zoeken naar de geschikte tandarts. Beneden in de silo praten Franny, Andrea en Merel mee over de tandarts en hun angsten voor het trekken van tanden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *