Angela vind sommige bewoners te grof gebekt

Angela vind sommige bewoners te grof gebekt

We blikken nog even terug op gisterenavond, Stefanie en Angela hebben een goed gesprek gehad. De twee zaten buiten te kletsen en het onderwerp van het gesprek ging over het taalgebruik van de andere bewoners.

Angela vindt namelijk dat sommige bewoners te grof gebekt zijn. Het vloeken moet eruit gehaald worden, ik vind het gewoon niet kunnen voegt ze eraan toe. Stefanie kan zich er deels wel in vinden, schelden met ziektes vinden beide sowieso niet kunnen. Angela vertelt vervolgens dat ze helemaal niet van vloeken houdt maar wellicht is dat ook een beetje de generatiekloof. Cees zal volgens haar amper vloeken, ze kan het dan ook niet voorstellen. Stefanie denkt dat de bewoners elkaar aansteken met het gevloek, maar Angela vindt dat niet. Stopwoordjes neem je misschien over, vloeken niet. voegt ze eraan toe. Angela vindt het negatief afstralen op de groep. Oftewel, ik ga naar huis als jij blijft concludeert Stefanie. Waar let je op eigenlijk, als ik vragen mag? Angela antwoordt dat ze kijkt naar hoe zij zich bij iedereen voelt. Op dit moment heb ik nog geen idee voegt ze eraan toe. Het belang van de groep stel ik voorop maar ik vind het nog een moeilijke keuze. Dat het een moeilijke keuze is kan Stefanie wel in komen, ze geeft ook toe dat ze het lastig vindt op wie ze moet stemmen, Angela of Ramona. Maar ik denk nu wel bij alles dit kan de laatste keer zijn. Ik ben dan ook iets meer bezig met het spel en voel de druk om met jullie te praten omdat ik zo graag wil blijven. Angela zegt op haar beurt weer dat ze het moeilijk vind dat er zo vaak aan haar gevraagd wordt wie ze naar zal sturen. Het is heel belangrijk, volgens Angela, dat de groep achter haar keuze staat. Mocht ze blijven dan gaat ze ook de niet genomineerde bewoners raadplegen. Stefanie denkt dat ze hierdoor meer kans maakt, maar zeker is het niet. Angela loopt uiteindelijk naar binnen en gaat bij Armanda en Cees op bed zitten. Wanneer Armanda grapt over Bas en dat hij moet blijven, laat Angela duidelijk weten dat ze er niet op zit te wachten dat iedereen lobbyt voor zijn of haar vrienden. Zij lobbyt immers ook niet voor haarzelf.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *