Is Stefanie jaloers op Angela?

Is Stefanie jaloers op Angela?

Gabriëlle besluit het gesprek met genomineerde Stefanie aan te gaan. Ze maakt zich namelijk een beetje zorgen over haar mede bewoner. Zou Stefanie jaloers zijn op nieuweling Angela?

De twee hebben buiten een gesprek, Gabriëlle vraagt of Stefanie bang is. Natuurlijk ben ik bang is haar antwoord. Gabriëlle snapt het wel, ik zou ook niet in jouw schoenen willen staan hoor voegt ze eraan toe. Stefanie vertelt dat ze een gesprek heeft gehad met Angela. Daar heeft ze onder andere het een en het ander uitgelegd over haar ziekte borderline en uiteraard kwamen de hoeveelheid stemmen ook nog aan bod. Stefanie vertelt verder dat ze sinds de komst van Angela alleen maar banger geworden is dat zij haar eruit zal stemmen. Maar ook dat ze er nog eens vandoor zal gaan met Rob voegt ze er aan toe. Maar of dat echt zou zijn weet ik niet gaat ze snel verder. Want Angela heeft gezegd dat ze geen seks in Utopia wil en zal hebben. Gabriëlle onderbreekt haar, dat hebben er wel meer gezegd. True that antwoordt Stefanie, Rob zou d’r wel doen. Ik heb het gisteren gewoon gevraagd en toen zei ie ja het is geen lelijke vrouw. Gabriëlle kijkt verbaasd en antwoord ja dat dacht ik ook al. Maar nu wordt dat dus bevestigd, ik ben gewoon in shock. Volgens Stefanie is het al meer gebeurd dat Rob er met andere vrouwen vandoor ging. Weet je wat ik zei? Dat is hartstikke prima maar dan doe je het maar als ik weg ben. Gabriëlle is benieuwd wat er zou gebeuren als Stefanie er nog wel zou zijn. Gabriëlle denkt zelf dat Stefanie waarschijnlijk keihard gaat huilen. Stefanie ontkent het niet, ik zou dan het liefst direct de poort uitlopen voegt ze eraan toe. Verder vinden de dames het echt een f*cked up bank. Volgens Gabrielle zijn Rowena, Armanda en Gina de dans ontsprongen. Maar benadrukt ze ik wil niet dat je naar huis gaat. Geniet wel gewoon van de laatste dagen dat je hier bent als het zo is dat je hier nog een paar dagen bent… Moet Stefanie zich terecht zorgen maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Jojanneke at 02:57

  Ik denk idd dat Stefanie naar huis zal gaan, ze voegt op dit moment niets toe, en ik denk dat ze daarom naar huis gaat.
  Als bas gaat is er niemand voor die voor de beestjes gaat zorgen, en Cees prijst Bas ook wel stiekem aan en fluisterde ze in Stefanie weg te sturen.
  Wim is een bouwer, dus zal ook niet snel weggestuurd worden.
  Als het aan mij zou liggen niet Stefanie gaan, zij durft in elk geval haar mond open te trekken en zegt waar het op staat. Ik had liever Gina op de bank zien zitten en gaan.
  Maar dat durfde bijna niemand aan vanwege mark, die gaat dan gelijk mee, wat niet zo handig zou zijn voor de bv zo op het laatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *