Rob zou Angela wel doen

Rob zou Angela wel doen

We gaan nog even terug naar afgelopen nacht, Stefanie en Rob hebben buiten nog een gesprek gehad over nieuweling Angela. Rob heeft een duidelijke voorkeur blijkt wel…

Rob vertelt dat zijn voorkeur naar Angela gaat al is er ook genoeg voor Ramona te zeggen voegt hij eraan toe. Stefanie hoort het zo eens aan en heeft gelijk een aparte vraag. Zou je haar doen? Rob antwoordt het niet te weten. Misschien, ik vind haar geen lelijke vrouw. Maar voegt hij eraan toe ik kan niet verliefd op haar worden. Maar zou ik haar doen? Weet ik veel, het is een soort van aantrekkelijke vrouw, binnen Utopia dan. Stefanie valt een beetje stil maar zegt uiteindelijk dat het haar geen hol interesseert. Maar doe het wel als ik weg ben voegt ze eraan toe. Kunnen we binnenkort spannende situaties verwachten tussen Angela en Rob? En zou Rob wachten tot Stefanie weg is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *