Stefanie irriteert zich aan Cees

Stefanie irriteert zich aan Cees

Gisterenavond was het nog gezellig tijdens de surprise avond maar vandaag lijkt die gezelligheid enigszins weg te zijn… Stefanie irriteert zich namelijk nogal erg aan een andere bewoner.
Stefanie besluit dan ook om even te ventileren met Gabriëlle die een luisterend oor biedt. Sinds ik de trap afkom, zeiken jongen… Ik had gisterenavond mijn eten niet op en dat ben ik inderdaad vergeten op te ruimen. Ik kreeg op mijn kop. En ik ben ook snel geïrriteerd omdat ik slecht geslapen heb. Gabriëlle vindt haar irritatielevel niet zo gek. Je bent aan het stressen omdat je kans loopt dat je Utopia moet verlaten. Stefanie is het daarmee eens, dat is toch niets geks? Volgens Gabriëlle is het echt niet gek. Het is ook een faya (l*llige) bank voegt ze eraan toe. Zal vandaag de bom nog meer barsten? We houden het in de gaten, de andere genomineerden lijken zich wat minder druk te maken…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ann at 20:17

    Yep, cees begint weer te jennen, is niet genomineerd en dan begint hij weer, pesten.. Volgens mij word allesgeregeld wie op wie moet stemmen, omdat er dan mensen zoals cees armanda, nicole waren genomineerd en niet wim

  2. gea at 19:21

    Cees zit niet op de bank en dan gaat hij weer zeuren als er iets niet is opgeruimd, hij heeft toch verder niets te doen ruim dan toch even dat bord op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *