Cees vertelt Angela hoe Utopia werkt

Cees vertelt Angela hoe Utopia werkt

Tijd om je weer van wat Utopia nieuws te voorzien, gezien het feit dat dit alweer even geleden is. Angela en Cees hebben vandaag een gesprek gehad. Cees heeft Angela even uitgelegd hoe de huidige gang van zaken in huize Utopia ervoor staat. Terwijl Cees bezig is met het legen van de asbak komt Angela aangelopen. Cees zegt tegen de nieuweling, kijk dit is mijn vaste klus. Als ik het niet doe doet niemand het. Angela geeft in eerste instantie geen reactie maar vraagt wel of Cees in de wellness mag slapen aangezien hij slaapproblemen heeft. En dat ze het zelf ook wel zou willen voegt ze er gelijk maar aan toe. Cees antwoordt nee, je krijgt er problemen mee. Er is een prioriteitenlijst gemaakt van investeringen, nou… Daar staat ie nog lang niet bovenaan. Angela antwoordt het wel raar te vinden dat Cees er niet mag slappen terwijl hij slaapproblemen heeft. En volgens Cees kan het leven in Utopia best wel eens tegenvallen als wat Angela misschien wel gedacht had…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Jojanneke at 03:10

  O Cees begint weer te zeuren… Kan hij weer 6 weken doen en dan weer 2 weken zich “netjes” gedragen.
  Is ook weer gelijk aan het stoken. Precies wat hij de andere 2 nominatie’s ook heeft gedaan.
  Brrr kippenvel.
  ik denk dat Angela nog wel eens tegen Cees in zal kunnen gaan, nu houdt ze zich nog in.

 2. gea at 19:29

  Cees zal wel even uitleggen hou utopia werkt en ondertussen natuurlijk ook even vertellen dat ze als ze blijft Stef moet wegsturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *