Bjorn en Rowena over de potentiële bewoners

Bjorn en Rowena over de potentiële bewoners

Bjorn en Rowena hebben vanmiddag een gesprek gehad over de nieuwe potentiële bewoners Ramona en Angela. Wat is hun voorkeur precies?

De twee lopen gezellig over het weiland en het duurt niet lang of het gesprek gaat over de twee nieuwelingen. Bjorn vertelt dat het voor hem simpel is. De persoon die Wim en Bas in Utopia houdt zal zijn voorkeur krijgen. Vervolgens vraagt hij of Rowena er al uit is. Ja antwoordt ze, mijn voorkeur gaat nu naar Ramona. Al vind ik Angela ook wel een leuke tante voegt ze eraan toe. Bjorn denkt dat de meeste bewoners er zo over denken. Ik denk ook aan Ramona, dat had ik al redelijk snel. Het duurde wel iets langer dan normaal. Normaal heb ik dat binnen tien seconden. Nu duurde dat ongeveer een uurtje. Rowena vind dat Ramona een voordeel heeft, ze is theaterdocent en dat kan zij ook wel goed gebruiken. Ik wil namelijk aan mijn performance gaan werken. Kunnen we al spreken van een gezamenlijke voorkeur? Of zal er de komende dagen nog veel veranderen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *