Het duurt nog even voordat Face terug komt

Het duurt nog even voordat Face terug komt

Hoe is het met Face? Het eendje wat een tijd terug met spoed opgenomen werd door de dierenambulance verblijft nu al een aantal weken in de vogel kliniek. Bas besluit maar weer eens een belletje te doen om wat updates te krijgen. In de horecakeuken belt hij op naar de dierenarts en vraagt hoe het ermee staat. De dierenarts vertelt dat het al een beetje beter gaat met Face maar niet goed genoeg om naar Utopia terug te mogen. Face zal nog een paar dagen antibiotica krijgen maar is qua gewicht wel aan de beterende hand. Over de kosten is Bas ook wel benieuwd maar daar kan de dierenarts nog niets over vermelden. Even afwachten nog! Bas spreekt vervolgens af dat hij dit weekend weer zal bellen voor een nieuwe update….

Wat gebeurd er nog meer in Utopia? Angela en Ramona hebben bij elkaar gezeten. Zij zijn namelijk wat van plan, gezien het feit dat ze veel raakvlakken hebben besluiten ze de rest te willen overtuigen van een verlenging van hun verblijf. De twee nieuwelingen willen namelijk een lipdub maken met alle bewoners erin. En voor diegene die niet weten wat dat is, een lipdub is een filmpje waarbij deelnemers playbacken. Ramona heeft inmiddels aan alle bewoners gevraagd wat kerst voor hun betekent, aangezien zij dit in het filmpje gaan uitbeelden. Wellicht is het ook voor de promotie opdracht die de twee moeten ondernemen? We zijn benieuwd hoe die lipdub eruit zal gaan zien!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. gea at 19:34

    Ik hoorde gisteren Bas ook over face en toen zei hij dat face 2,5 kg was afgevallen, man zoveel weegt die eend niet eens dat hij 2,5 kg kan afvallen dan blijft er niks van over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *