De ex van Gerrit, Mylène meldt zich als nieuwe bewoner van Utopia 2

De ex van Gerrit, Mylène meldt zich als nieuwe bewoner van Utopia 2

De poorten van Utopia 2 gaan open en een nieuwe vrouwelijke bewoner betreedt Utopia 2. Enkele bewoners hebben al snel door dat het om een nieuweling gaat en lopen direct naar haar toe om zich voor te stellen. Mylène stelt zich zachtjes voor en vertelt hen dat ze direct naar de Mongoolse tent toe wil lopen om Gerrit wakker te maken. Gerrit! Wakker worden. Kom je ontbijten? roept Mylène terwijl ze voor de Mongoolse tent staat. Gerrit wordt wakker en lijkt te denken dat hij nog droomt. Hij staat op uit zijn bed en kijkt door het raampje van de Mongoolse tent. Hij kan zijn ogen niet geloven als hij ziet dat de bewoner zijn ex is. De bewoners staan rondom de tent en kunnen hun lach niet inhouden. Ondertussen is ook Shelley wakker geworden en Gerrit vertelt haar dat zijn ex de nieuwe bewoner is. Ook zij kan haar oren niet geloven. Mylène en de bewoners geven Gerrit even de tijd om zich aan te kleden en lopen een stukje over het terrein. Wat later komt Gerrit naar Mylène toegelopen en kan hij zijn ogen nog steeds niet geloven. Hij geeft haar een knuffel en laat haar weten dat hij blij is met haar komst. Hij geeft haar een kus op haar wang en de twee lijken blij te zijn elkaar weer te zien.

Als iedereen en vooral Gerrit, een beetje van de schrik zijn bekomen, verzamelen zij zich in de silo. Je hoofd, je gezicht, geweldig zegt Mylène tegen Gerrit. Jij was wel de laatste die ik had verwacht antwoordt Gerrit met een grote glimlach naar zijn ex. Als de bewoners compleet zijn, stelt Mylène zich aan iedereen voor. Iedereen is benieuwd naar haar relatie met Gerrit en ze willen zelfs weten wie de relatie heeft beëindigd. Welkom allemaal. Ik ben Mylène, ik ben 20 jaar, ik kom uit Groningen en ik ben de ex van Gerrit vertelt ze aan iedereen. Ook laat ze weten dat ze werkzaam is als model. Jessie stelt haar de vraag wat de reden is van haar komst. Wil ze Gerrit zijn hart soms terugwinnen? Ze antwoordt dat dit zeker niet het geval is en graag een make-uplijn wil opzetten in Utopia 2. Daarnaast wil ze graag Adriaan helpen in de bakkerij. Oh, Shelley is ook bezig met een make-uplijn vertelt Jessie. Shelley lijkt zich een beetje ongemakkelijk te voelen en begint te giechelen. Als Mylène zich heeft voorgesteld aan iedereen geeft Gerrit haar een rondleiding over het terrein.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *