Mike heeft Utopia 2 definitief verlaten

Mike heeft Utopia 2 definitief verlaten

Gisteren heeft Mike laten weten dat hij Utopia 2 gaat verlaten en vandaag is het zover. De afgelopen uren zijn heel zwaar geweest voor Lotus, maar ook de andere bewoners lijken het moeilijk te hebben met zijn vertrek. Brandon, Gerrit en Jessie hebben rode ballonnen opgeblazen en hierop geschreven “Bedankt, #1 Mike”. De mannelijke bewoners hangen deze op aan de poort. Om nog een extra stapje verder te gaan en hun dankbaarheid kenbaar te maken, pakken Gerrit en Jessie een plank waar ze een tekst opschrijven voor Mike: “Bedankt Mike. De allereerste Utopiaan. Bedankt voor al je inzet in het beloofde land! We gaan je missen. Je Utopiaanse familie”. Dit spandoek wordt ook neergezet bij de poort.

Uiteindelijk pakt Mike zijn spullen en de bewoners verzamelen zich op het terrein. Mike wil iedereen graag bedanken en laat hen weten dat ze allemaal nog een mooie tijd tegemoet gaan. Ik heb mezelf leren kennen in Utopia en heb een hart voor Utopia, maar nu is het tijd om mijn eigen hart te volgen. Ik heb van jullie allemaal genoten. Jullie hebben allemaal een mooi hart. Ik kan wel zeggen dat ik van jullie allemaal houd. Daarna wordt hij emotioneel en doet moeite om zijn tranen in bedwang te houden. Ook andere bewoners zoals Christel en Erik huilen. Als Mike zijn zegje gedaan heeft geeft iedereen elkaar een knuffel. Jessie heeft een kleine speech voor Mike voorbereid, wat hij zeer waardeert. Ten slotte heeft Mike nog een cadeautje voor de bewoners. De silo is nu af maar ik wil graag dat hij nog een mooi kleurtje krijgt zegt hij. En vraagt hen om samen de silo te verven, zodat hij hen thuis hard aan het werk kan zien. Mike geeft nog een keer iedereen een knuffel en daarna is het tijd om Utopia 2 echt te verlaten. Love you all, jongens zijn Mike zijn laatste woorden als hij de buitenwereld in stapt. Zijn avontuur zit er definitief op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *