Jessie legt nog eens uit waarom hij de date met Merel afkapte

Jessie legt nog eens uit waarom hij de date met Merel afkapte

Adriaan en Jessie zijn als gewoonlijk al op deze nieuwe dag erg vroeg. Ze gaan aan de slag en bespreken ondertussen de liefde op het terrein. Ook Merel komt ter sprake. Jessie benadrukt dat hij Merel een heel tof wijf vindt maar dat hij niet op vollere vrouwen valt. Ik ben ook niet binnengekomen voor de vrouwen geeft hij aan. Christel en Hiske proberen al een tijd een date te regelen tussen hen, maar dit mislukte compleet gisteren. Jessie nam gauw de benen toen hij erachter kwam dat het om een date ging. Waarom moet ik op date met Merel vraagt hij zich hardop af. Zal Merel ooit zijn hart veroveren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *