Timothy is boos omdat sommige bewoners geen moeite hebben genomen afscheid van Mike te nemen

Timothy is boos omdat sommige bewoners geen moeite hebben genomen afscheid van Mike te nemen

Shelley en Erik zitten afgelopen avond in de silo te kletsen wanneer Timothy en Franny binnen komen lopen. Hoe gaat het met Mike en Lotus? vraagt Franny nieuwsgierig. Goed antwoordt Timothy. Maar weet je wat ik erg vind? Dat sommige mensen niet eens afscheid hebben genomen. Shelley is verbaasd. Zoals? vraagt ze. Timothy legt uit dat Christel, Merel en Hiske niet aanwezig waren bij het eten van de pizza’s. Die waren te druk bezig met hun eigen dingen gaat hij verder. Mike heeft hun huisjes zelfs nog gebouwd. Christel is al vanaf dag één met hem in Utopia 2. Dan heb je toch wel het fatsoen om nog even een drankje met hem te doen? Timothy gaat verder dat ze al acht maanden lang samen zitten en dat Mike alles voor hen heeft gebouwd. Ik vind dit niet kunnen benadrukt hij boos. Wat mij betreft kunnen die drie gewoon oprotten uit mijn ideale samenleving. Ze geven alleen maar om zichzelf. Stumpers eindigt hij. Kan jij Timothy zijn reactie begrijpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *