Lotus is hard aan het werk ondanks haar verdriet om Mike

Lotus is hard aan het werk ondanks haar verdriet om Mike

Mike heeft vandaag Utopia 2 verlaten en Lotus heeft het hier nog steeds zwaar mee. Shelley probeert voor afleiding te zorgen en stelt daarom voor om aan de boomhut te gaan werken. Samen tillen de twee houten planken naar de boomhut toe, die ze vervolgens in stukken zagen, zodat ze tegen de muren aan bevestigd kunnen worden. Ondertussen zijn Jens en Mylène bezig met verven van de silo, zoals Mike aan hen vroeg vlak voor zijn vertrek. Kortom het is een rustige middag in de mini samenleving. Wat zal de dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *