De bewoners maken zich zorgen om het naderende bezoek van Franny

De bewoners maken zich zorgen om het naderende bezoek van Franny

Franny verwacht ieder moment haar familie. Ze is behoorlijk gespannen omdat ze weet dat haar familie het niet eens is met haar verloving. Ook Jessie is benieuwd hoe het bezoek van haar familie zal verlopen. Jessie is bijvoorbeeld vooral bang voor de reactie van Timothy en vraagt zich af of hij een error zal krijgen. Zijn zorgen uit hij bij Jens en Gerrit maar Jens ziet dit juist als een win win situatie. Gerrit verwacht niet dat het bezoek uit de hand gaat lopen maar Jessie gaat hier niet in mee. Hij vraagt zich af of Gerrit niet tussen de familie en Timothy moet springen als oud musketier wanneer het uit de hand loopt maar dat ziet hij niet zitten. Wanneer Jessie Franny tegenkomt geeft ze aan dat zij erg zenuwachtig is. “Ik bereid me maar voor op het ergste eindigt ze. Hoe het verder afloopt lees je zo terug. Hou deze site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *