De ouders van Franny zijn niet blij met haar verloving

De ouders van Franny zijn niet blij met haar verloving

Enkele dagen geleden heeft Timothy Franny ten huwelijk gevraagd, waarbij zij volmondig ja heeft geantwoord. Timothy heeft voor zijn aanzoek toestemming aan Franny haar ouders gevraagd maar het was hem niet helemaal duidelijk of zij er wel of niet achter stonden. Haar vader liet weten dat Franny oud genoeg is om zelf beslissingen te nemen maar dat hij het wel erg snel vindt gaan. Franny en Timothy liggen op deze nieuwe dag nog op bed, als Christel hun huisje in komt lopen met een brief in haar handen. De brief is bestemd voor Franny, die deze snel begint te lezen. Helaas lijkt Franny niet blij te zijn met wat haar familie heeft geschreven. Ze staan er niet achter vertelt ze verdrietig aan haar verloofde Timothy. Mijn vader is zelfs boos gaat ze verder. Franny lijkt niet helemaal te begrijpen waarom haar familie niet achter haar verloving staat. Als het goed voelt, dan voelt het toch goed voegt ze eraan toe. Niet veel lager begint ze te huilen. Lotus probeert aan Franny uit te leggen dat het niet zo is dat haar familie haar deze liefde niet gunt maar dat ze haar proberen te beschreven tegen een overhaaste beslissing. Hieronder kun je de brief er nog eens op nalezen. Word vervolgt?

Brief ouders Franny Utopia 2

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *