Jens krijgt een workshop vrouwen versieren

Jens krijgt een workshop vrouwen versieren

Jens vindt diva Merel leuk maar blijkt niet zo goed te zijn in het versieren van vrouwen. Merel ziet hem niet staan en daar heeft Gerrit een oplossing voor namelijk een workshop versieren. Jens is boven in de silo bezig en Gerrit komt hem halen. Hij vertelt dat hij een verrassing voor hem heeft en samen lopen ze naar de poort. Hans Gierkink komt vervolgens door de poort lopen stelt zich voor aan Jens en Gerrit. De workshop vindt plaats in de Mongoolse tent en Hans en Jens gaan samen een lange termijn strategie voor zijn versiertrucks bedenken. Zal Jens ook iets aan deze cursus hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *